2021-03-15 06:30Pressmeddelande

Derome ska öka sina marknadsandelar i Skåne

Derome siktar på att växa och ta marknadsandelar i Skåne. Nu öppnar företaget i Ängelholm.Derome siktar på att växa och ta marknadsandelar i Skåne. Nu öppnar företaget i Ängelholm.

Derome fortsätter expandera för att vinna marknadsandelar i Skåne. Idag öppnar företaget sin nya bygg- och industrivaruanläggning i Ängelholm och med det väntar nya arbetstillfällen, ett stärkt erbjudande och ännu bättre tillgänglighet för kunderna.

- Efter allt jobb är det nu fantastiskt att få välkomna Ängelholms yrkeskunder till en helt ny anläggning på Brandsvigsgatan vid E6an. Vi är ett laddat gäng på plats och jag är stolt över den unika bredd vi kan erbjuda, kombinerat med den familjära kultur som känntecknar Derome säger Birgitta Stenberg, platschef på Derome i Ängelholm.

Offensiv satsning i Skåne
Bygg- och industrivaruanläggningen i Ängelholm blir nummer 12 i Skåne där Derome har tydliga mål att växa genom förvärv och som i Ängelholm - att etablera helt nya anläggningar. Målet är som alltid att erbjuda ett vinnande helhetskoncept för bygg- och industrikunder.

- Precis som övriga anläggningar satsar vi i Ängelholm på en grym tillgänglighet, service och utbud. Det ska vara enkelt att handla här, toppat med effektiva logistiktjänster och specialister som förenklar vardagen. Med alla tjänster under samma tak har vi goda förutsättningar att hjälpa våra kunder att växa säger Bengt Blomqvist, divisionschef inom Derome.    

Starkt erbjudande från start
Med hänsyn till rådande pandemi är pompa- och ståtinvigningen skjuten på framtiden, men det händer trots detta mycket i samband med öppningen.

- Det är full fart direkt. Hela arbetslaget är på plats under veckan och vi kommer även köra ett introduktionserbjudande på hela sortimentet. Vår ambition är att kunderna ska trivas och bli överraskade när de kommer hit. Och det gör vi bäst genom att bjuda på det lilla extra och sprida den familjära stämning som redan sitter i väggarna säger Birgitta Stenberg.Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. År 2021 är vi 2500 medarbetare med en förväntad omsättning på 10 miljarder.

Kontaktpersoner

Bengt Blomqvist
Divisionschef
Bengt Blomqvist
Derome Bygg och Industri