2021-03-29 05:45Pressmeddelande

Derome öppnar ny toppanläggning i Göteborg

Derome fördjupar satsningen i Göteborg med ny bygg- och industrihandel i Tagene.Derome fördjupar satsningen i Göteborg med ny bygg- och industrihandel i Tagene.

Deromes satsning i Göteborg fördjupas när företaget öppnar ny bygg- och industrihandel kombinerat med fullskalig hyrdepå i Tagene strax norr om stan. Detta blir anläggningen med marknadens klart bredaste erbjudande som även omfattar maskinuthyrning och specialister inom personlig skyddsutrustning och verktyg.

De senaste åren har Derome vuxit kraftigt i Göteborgsregionen med bygg- och industrianläggningar i alla väderstreck och ambitionen är tydlig, företaget ska utöka sin verksamhet i hela regionen.

- Göteborg är vår hemmaplan och etableringen i Tagene ett bra bevis på hur vi utmanar och utvecklar vårt kunderbjudande. Vi satsar stenhårt på att tillhandahålla marknadens bästa kunderbjudande med bygg- och industrivaror, fullskalig maskinuthyrning, spetskompetens inom en rad produktområden kombinerat med tjänster inom bygglogistik samt en god tillgänglighet såväl fysiskt som digitalt. Trafikläget är stundtals ansträngt och det måste vara enkelt att besöka oss, säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri AB.
   
Stans bästa skyltläge
Det är en ordentlig satsning som nu sker på bästa läge i expansiva Tagene. När allt står klart efter sommaren kommer anläggningen, som är drygt 20 000 m2, inhysa fullskalig maskinuthyrning och redan i april ansluter expertis inom personlig skyddsutrustning och verktyg. Kjells Arbetskläder & Verktyg som är en del av Derome flyttar in i lokalerna och byter med det både namn och adress. 

- Det är fantastiskt att vi kan samla specialister inom personlig skyddsutrustning och verktyg och även vår helt nya verksamhet med fullskalig maskinuthyrning. Det gynnar kunderna som i slutändan får ta del av ett starkt helhetserbjudande med mycket kompetens under samma tak, något som efterfrågas inom branschen, säger Daniel Olsson, platschef på Derome i Tagene.

Öppnar i en tvåstegsraket
Arbetet med att bygga den nya anläggningen pågår för fullt och följer tidsplanen. Redan i början av april öppnar brädgården och den tillfälliga butik som utökas med en större och permanent lösning i höst.

- Den 6 april öppnar vi brädgården som har rustats upp och erbjuder ett komplett sortiment av trävaror och byggmaterial. Parallellt öppnar vi en tillfällig butik där vi erbjuder ett bassortiment fram till den stora öppningen och invigningen senare i höst. Då vi även klipper bandet till vår nya uthyrningsdepå. Det här blir hur bra som helst, säger Daniel Olsson.Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för 75 år sedan. Vi har ett brett erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. År 2021 är vi 2500 medarbetare med en förväntad omsättning på 10 miljarder.


Kontaktpersoner

Johan Winroth
VD
Johan Winroth
Derome Bygg och Industri