2020-11-16 07:01Pressmeddelande

Derome öppnar toppmodern anläggning i Trelleborg

Derome har en offensiv tillväxtstrategi och Trelleborg är den femte anläggningen som öppnar i år. Derome har en offensiv tillväxtstrategi och Trelleborg är den femte anläggningen som öppnar i år.

Derome fortsätter sin offensiva strategi och öppnar en fullskalig bygg- och industrivaruanläggning i Trelleborg, något som varit efterfrågat av regionens kunder. Många har redan innan öppning hört av sig och visat stort intresse.

- Det är givetvis glädjande med det stora intresset för Derome, säger Johan Winroth, VD Derome Bygg & Industri. Med denna etablering stärker vi den lokala närvaron ytterligare och blir den mest heltäckande leverantören i Syd. Både geografiskt och att vi kan erbjuda marknadens bästa kund- och logistikkoncept.

Positiv framtid för familjeföretaget
Öppningen i Trelleborg markerar ett offensivt år där Derome har öppnat fem nya toppmoderna anläggningar och genomfört ett antal förvärv inom bygg- och industrisektorn. Familjeföretaget ser positivt på framtiden och fler etableringar är att vänta. Målsättningen är att fortsätta som den marknadsledande aktören i regionen.

- Jag är stolt över alla som bidragit till att vi nu kan dra igång vår bygg- och industrihandel i Trelleborg, säger Johan Winroth. Läget och placeringen är perfekt och det blir enkelt för våra kunder att handla av oss. Detta är en anläggning där både medarbetare och kunder ska trivas. 

Medarbetare ges möjlighet att utvecklas
I Trelleborg har Derome knutit till sig en stark laguppställning, mycket tack vare sin strategi att rekrytera både internt och externt.

- Det är fantastiskt kul att nya kompetenta medarbetare ansluter samtidigt som vi kan lyfta fram interna medarbetare som ges möjlighet att växa och utvecklas. Det blir en bra mix som i slutändan gynnar kunderna, säger Bengt Blomqvist, divisionschef inom Derome

Flexibelt för kunderna
Den nya anläggningen i Trelleborg öppnar dörrarna den 16 november och då med största hänsyn till rådande läge och restriktioner för att erbjuda en trygg och säker miljö.

- Vi har en stor och luftig anläggning och följer de lokala rekommendationerna. Vi hälsar våra yrkeskunder välkomna och för de som inte vill eller kan besöka oss har vi ett antal lösningar som gör det möjligt att beställa på distans och få sina varor levererade, säger Bengt Blomqvist.



Om Derome

Derome är idag Sveriges största familjeägda träindustri, det har vi blivit genom att hela tiden tillgodose kundernas behov. Vi har sex affärsområden, som samtliga bedriver utveckling och utmanar rådande normer. Vi verkar inom hela kedjan från skog till färdigt hus och har genom våra affärsområden en unik bredd av spetskompetens. Idag är vi 2300 medarbetare och beräknas omsätta 8,5 miljarder kronor under 2020.


Kontaktpersoner

Johan Eriksson
Divisionschef | Syd
Johan Eriksson
Derome Bygg och Industri

Relaterad media