2021-04-28 05:34Pressmeddelande

Derome öppnar säljkontor i Vänersborg

Nu slår Derome upp dörrarna till sitt nya säljkontor i Vänersborg som erbjuder ett fullt sortiment av produkter till sina yrkeskunder. Produkterna levereras från anläggningen i Trollhättan. Planen är att på sikt etablera sig på orten med en fullsortimentsanläggning för att närma sig marknaden i Vänersborg.

Ett säljkontor med fullt sortiment
Säljkontoret i Vänersborg har inga produkter eller varor på plats, men allt som kunderna behöver kan beställas och levereras till antingen säljkontoret eller direkt till byggarbetsplatsen från anläggningen i Trollhättan redan dagen efter beställning. Målet är att etablera en fullsortimentsanläggning på orten – och med det även skapa fler arbetstillfällen i Vänersborg.

- Vi tror på Vänersborg och vill satsa lokalt och vill bygga våra relationer med kunder och samarbetspartners i området. Vi har målet att etablera en fullsortimentsanläggning här i Vänersborg vilket skulle öka vårt behov av fler medarbetare, säger Christer Valtersson, säljchef i Vänersborg.  

Positiv respons från kunderna
Sedan dörrarna slogs upp har mottagandet varit positivt från proffskunderna och väckt intresse som resulterat i nya kunder.

- Vi har blivit väl mottagna och kunderna uppskattar våra erbjudanden på varor. Vi har fått in nya kunder och intresset för oss som leverantörer vårt sortiment är stort vilket är jättekul, avslutar Christer Valtersson.

Fakta:
På säljkontoret i Vänersborg jobbar Christer Valtersson, säljchef och Morgan Rham, säljare.
Tillsammans har Christer och Morgan över 60 års erfarenhet från byggbranschen.
Planen är att etablera en fullsortimentsanläggning.
Säljkontoret hittar kunderna på Regementsgatan 34A i Vänersborg.

Christer Valtersson, Säljchef i Vänersborg.

 Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. År 2021 är vi 2500 medarbetare med en förväntad omsättning på 10 miljarder.

Kontaktpersoner

Johan Winroth
VD
Johan Winroth
Derome Bygg och Industri