2021-04-07 12:30Pressmeddelande

Derome kan vinna titeln årets bostadsutvecklare

Derome är en av tre finalister i Hemnet-tävlingen Guldhemmet och kategorin årets bostadsutvecklare.   Derome är en av tre finalister i Hemnet-tävlingen Guldhemmet och kategorin årets bostadsutvecklare.

Tävlingen Guldhemmet som arrangeras av Hemnet uppmärksammar landets främsta och viktigaste insatser bland fastighetsmäklare och bostadsutvecklare. Nu står det klart att Derome är en av tre finalister i kategorin årets bostadsutvecklare. Riksbyggen och Stena Fastigheter utmanar om titeln. 

- Att vi är en av finalisterna till att vinna årets bostadsutvecklare känns extra roligt, säger Lisa Nord Svahn, marknadschef Derome Bostad. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla och bygga hållbara bostadsområden där människor ska trivas. Ett stort fokus ligger just på att bygga bostäder som människor vill leva i, tillverkade i trä och utformade efter deras behov.

Gediget nomineringsarbete 
Juryn för Guldhemmet har gått igenom och utvärderat drygt 340 nomineringar och därefter utsett totalt 24 finalister i åtta kategorier. Vinnarna kommer att offentliggöras den 16 september och i kategorin årets bostadsutvecklare är alltså Derome finalist tillsammans med Riksbyggen och Stena Fastigheter.

Trähusbyggande i egen regi
Derome bygger cirka 2000 nya bostäder varje år, är specialiserade inom trähusbyggnation och har högt fokus på hållbarhet och kvalitet genom hela byggprocessen.  

- När vi planerar ett bostadsområde strävar vi efter en variation av hem för olika livsstilar, från nyckelfärdiga villor till hyresrätter och bostadsrätter i flervåningshus. Vi har med egen virkes- och bostadsproduktion god kontroll på hela kedjan. Det ger oss en unik position och möjlighet att styra bostadsbyggandet i en hållbar riktning säger Otto Martler, divisionschef Derome Bostadsutveckling Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. År 2021 är vi 2500 medarbetare med en förväntad omsättning på 10 miljarder.

Kontaktpersoner

Lisa Nord Svahn
Marknadschef
Lisa Nord Svahn
Derome Bostad