2021-02-11 10:30Pressmeddelande

A-hus är topp tre i kundnöjdhet

Undersökningen av Prognoscentret kartlägger hur nöjda köparna är med sin husleverantör.Undersökningen av Prognoscentret kartlägger hur nöjda köparna är med sin husleverantör.

När Prognoscentret mäter kundnöjdhet hos husköpare vittnar resultatet om ett högt engagemang hos både kunder och medarbetare. Och när kunderna får säga sitt, placerar sig A-hus topp tre i undersökningen.

- Vi är väldigt glada för denna utmärkelse eftersom den utgår från husköparna och deras upplevelser. En husprocess kan vara en pulshöjande resa och detta är ett fantastiskt kvitto på det fina samarbete vi har med våra kunder och det servicefokus som finns naturligt inom hela organisationen, säger Lars Westling som är tf. Divisionschef för A-hus.

Kurvan pekar uppåt
NKI-undersökningen (nöjd-kund-index) som genomförs av Prognoscentret kartlägger köparnas upplevelse av bostadsköpet och hur nöjda de är med sin husleverantör. Sedan 2019 har kundnöjdheten för A-hus ökat stadigt.

- Vår målsättning är alltid att hålla högt kundfokus, i så väl det dagliga arbetet som i utvecklingen av vårt kunderbjudande. Vi möter framtiden tillsammans med våra kunder, med fokus på att utveckla våra digitala plattformar och möta våra kunder på nya sätt. Men avgörande för att lyckas är att fortsätta göra det vi är bäst på: att hela tiden finnas nära kunden under husresan, lyssna och agera för att uppfylla förväntningarna, säger Lars Westling.

Bygger för framtiden
A-hus som är en del av Deromekoncernen möter året med bra vind i seglen, men med respekt för det arbete som krävs för att hålla kundnöjdheten på en fortsatt hög nivå. Under 2021 gör A-hus ytterligare insatser i att förenkla husköpet för sina kunder, bland annat genom att tydliggöra kundresan och stärka informationsflödet under byggtiden.

- Vi har en fortsatt stark husmarknad och ser möjligheter att vässa vårt erbjudande med syfte att förbättra och förenkla. Det är våra kunder som triggar oss att bli bättre och detta är helt klart ett pris vi delar tillsammans, säger Johan Axelsson vd Derome Husproduktion.Om Derome

Derome är idag Sveriges största familjeägda träindustri, det har vi blivit genom att hela tiden tillgodose kundernas behov. Vi har sex affärsområden, som samtliga bedriver utveckling och utmanar rådande normer. Vi verkar inom hela kedjan från skog till färdigt hus och har genom våra affärsområden en unik bredd av spetskompetens. Idag är vi 2300 medarbetare och beräknas omsätta 8,5 miljarder kronor under 2020.

Kontaktpersoner

Johan Axelsson
VD
Johan Axelsson
Derome Husproduktion