2022-03-30 05:45Pressmeddelande

Derome utökar med maskinuthyrning i Alingsås

Samuel Käll, blivande depåchef och Mårten Norrsell, regionchef ser fram emot Deromes satsning på maskinuthyrning i Alingsås.Samuel Käll, blivande depåchef och Mårten Norrsell, regionchef ser fram emot Deromes satsning på maskinuthyrning i Alingsås.

Hyrdepån med ett heltäckande erbjudande kommer ligga vägg i vägg med Deromes nuvarande bygg- och industrihandel, en samlokalisering som betyder både fler medarbetare och en ännu smidigare vardag för kunderna.

- Synergierna som detta skapar ger oss en unik ställning på hyrmarknaden. Vid samma tillfälle kan kunderna köpa byggmaterial från vår bygghandel och hyra maskiner och utrustning som levereras till byggplats. Ett svårslaget erbjudande som bygger på att förenkla och effektivisera för våra kunder säger Mårten Norrsell, regionchef inom Derome Maskinuthyring.

Siktar på att växa
Depån i Alingsås blir nummer tolv i ordningen efter Deromes förvärv av HYR-IN och Hyrtab under förra året och satsningen ingår i Deromes ambition om att bli ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag.

-  Vi startade med maskinuthyrning under 2021 och mottagandet från branschen har överträffat förväntningarna. Kunderna uppskattar vårt driv och entreprenörsanda samtidigt som medarbetarnas kompetens hela tiden tar oss framåt. Jag är oerhört nöjd att vi gjort en stark rekrytering som ska leda teamet i Alingsås säger Isak Gillgren, vd Derome Maskinuthryning. 

Ny depåchef bygger laget
Anläggningen kommer finnas på Borgens Gata i Alingsås, i direkt anslutning till Deromes nuvarande bygg- och industriandel. Fram till öppningen i höst är det fullt fokus på rekrytering av nya medarbetare och anpassa lokalerna till den nya verksamheten. Samuel Käll blir depåchef och ser fram emot att dra igång sin tjänst under våren. 

- Att bygga upp hyrdepån från grunden var en utmaning jag inte kunde tacka nej till och det känns riktigt bra att få vara med på resan att etablera Derome på hyrmarknaden i Alingsås. Derome har ett starkt varumärke med fokus på hållbarhet, familjär service och hög drivkraft - det är något jag ser fram emot att bygga vidare på.

Här kan du läsa mer om Derome Maskinuthyrning: 



Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. År 2022 är vi 2800 medarbetare med en förväntad omsättning på 11 miljarder.


Kontaktpersoner

Isak Gillgren
VD
Isak Gillgren
Derome Maskinuthyrning