2024-03-13 06:53Pressmeddelande

Derome Maskinuthyrning expanderar med ny depå i Kungsbacka

Mårten Norrsell, regionchef på Derome Maskinuthyrning. Mårten Norrsell, regionchef på Derome Maskinuthyrning.

Derome Maskinuthyrning fortsätter att växa och breddar erbjudandet i Kungsbacka. Öppnar nybyggd uthyrningsdepå i Hede hösten 2024.

Nu färdigställs Deromes 1000 kvadratmeter stora uthyrningsdepån i Hede, Kungsbacka. Här ska lokala entreprenörer inom bygg- och anläggningssektorn erbjudas ett full uthyrningssortiment bara ett par stenkast från Deromes befintliga Bygg- och industrihandel.

- Vi har ett starkt helhetserbjudande som vi nu är glada över att kunna erbjuda också i Kungsbacka. Vi vill förenkla kundens vardag och ser att närheten mellan våra verksamheter är viktig för kunderna, berättar Mårten Norrsell, regionchef på Derome Maskinuthyrning.

Expansiv och strategiskt viktig ort
Derome Maskinuthyrning startade sin första verksamhet för drygt tre år sedan med en första depå i Göteborg och har sedan vuxit i snabb takt. Idag finns 13 depåer i södra och västra Sverige. Och att starta igång verksamhet i Kungsbacka har länge funnits i planen.

- Kungsbacka är ett attraktivt och expansivt område. Marknaden är generellt sett god med många projekt på gång. Vi ser dessutom att vår nya depå binder samman våra verksamheter i Varberg och Mölndal på ett bra sätt. Nu kan vi serva kunder över hela västkusten, förklarar Mårten Norrsell.

De sista förberedelserna
Dörrarna till Deromes nya maskinuthyrning planeras att öppna under hösten 2024. Just nu färdigställs den nya lokalen och i ett nästa steg ska personal rekryteras.

- Vi har anställt en depåchef och kommer snart att inleda rekryteringen av ytterligare tre personer till anläggningen. När allt är klart ska vi såklart bjuda in kunder och samarbetspartners till en invigning. Men det finns lite mer jobb att göra innan dess.


Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för över 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. Vi är idag 2600 medarbetare med en omsättning på cirka 10 miljarder.


Kontaktpersoner

Mårten Norrsell
Regionchef
Mårten Norrsell
072-244 06 63