2023-10-18 07:00Pressmeddelande

Derome utbildning utmanar

Anton Nilsson, utbildningsansvarig på Derome utbildning.Anton Nilsson, utbildningsansvarig på Derome utbildning.

Derome stärker sitt helhetserbjudande. Ska förenkla kundens vardag genom att erbjuda ett flexibelt utbildningsupplägg inom en rad områden.

Derome, Sveriges största familjeägda träindustri med verksamhet inom hela kedjan från skog till färdigt hus, fortsätter att bredda sitt helhetserbjudanden. Nu genom att erbjuda kvalitativa utbildningar inom bygg, industri, logistik, anläggning, brandskydd och skog.

- Vi vill göra det enkelt för våra kunder att boka och gå utbildningar. De kan boka in sig på ett öppet kurstillfälle på vår hemsida eller boka ett företagsanpassat utbildningstillfälle helt efter sina egna behov. Då anpassar vi kursens datum, tid, geografi, språk, antal deltagare och upplägg. Det ska vara flexibelt och huvudregeln är att vi löser det, säger Anton Nilsson, Utbildningsansvarig på Derome.

Tar ett helhetsansvar
Efterfrågan på utbildningar har varit stor bland Derome utbildnings kunder. För att möta behovet har man valt att satsa, växla upp och tar nu ett helhetsansvar för kunders utbildningsbehov. Isak Gillgren, vd på Derome Maskinuthyrning förklarar:

- Vi har som mål att förenkla våra kunders vardag. Här gör vi det genom att ta ansvar för det totala utbildningsbehovet. När kurserna registreras på vår sajt får vi en överblick över kundens utbildningar och kan skicka påminnelser om uppföljning och repetitionsutbildningar i framtiden.

Växa tillsammans med kunden
Deromeutbildning.se är ett första steg i att utveckla erbjudandet inom utbildningar men också en del av den digitala satsningen som Derome driver.

- Vi breddar vårt helhetserbjudande inom koncernen för att kunna samla kundens affärer och engagemang hos oss. De digitala lösningarna är ett viktigt komplement till det personliga mötet. Genom dem kan vi vara ständigt tillgängliga och snabbfotade. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla deromeutbildning.se som en del i att utveckla det digitala mötet med våra kunder.Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för över 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. År 2022 var vi 2800 medarbetare med en omsättning på cirka 11 miljarder.


Kontaktpersoner

Isak Gillgren
VD
Isak Gillgren
Derome Maskinuthyrning