2024-02-16 07:26Pressmeddelande

Kriminalvården väljer Derome som industrileverantör

Familjeföretaget Derome som de senaste åren expanderat kraftigt mot Industrimarknaden är ny exklusiv leverantör av industriförnödenheter till Kriminalvården. Ett avtal som började gälla från och med 1 februari och som har stor potential att utvecklas över tid.

– Det känns väldigt bra att vi nu är igång och har börjat rulla ut de första leveranserna. Detta är en affär och ett upplägg som hela teamet har jobbat hårt för att få på plats och för mig är den ett fint kvitto på att vår Industrihandel ständigt utvecklas och det ger energi och kraft till våra tillväxtplaner framåt.

Logistiken i centrum
Avtalet innebär att Industrihandeln inom Derome där också varumärket IMAB ingår kommer förse Kriminalvården med industrivaror och förnödenheter till alla deras olika verksamheter spridda över hela landet. Att kunna erbjuda skräddarsydda leveranser från ett centrallager var av nyckelfaktorerna, ansvarig KAM Andreas Hyllén berättar mer:

– Samarbetet ställer krav på en modern digital lösning i kombination med en välfungerande logistikkedja. Jag känner mig nöjd att vi med vårt helhetserbjudande hittat en lösning som möter kundens behov, men som också går att utveckla över tid. Vi har haft en väldigt bra dialog både internt och tillsammans med Kriminalvården för att ta detta i mål.

Har du frågor om samarbetet eller vill du veta mer om vår pågående satsning mot Industrimarknaden? Kontakta Mattias Collén via uppgifterna nedan. Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för över 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. Idag är vi 2600 medarbetare med en omsättning på cirka 10 miljarder.


Kontaktpersoner

Mattias Collén
Affärsområdeschef
Mattias Collén
Derome Bygg och Industri