2023-10-12 08:03Pressmeddelande

Derome Maskinuthyrning inviger sin nya anläggning i Landskrona

Derome Maskinuthyrning i Landskrona.Derome Maskinuthyrning i Landskrona.

Nu slår Derome Maskinuthyrning upp portarna till sin nya anläggning i Landskrona. I ett bättre läge, med större lokaler och närhet till Derome Bygg- och industrihandel ska de utmana branschen och förenkla vardagen för sina kunder.

Vid den södra infarten till Landskrona, på Rattgatan 21, står nu de nyrenoverade lokalerna redo att ta emot sina kunder. Nyinvigningen firas med en minimässa fredagen den 13:e oktober där externa leverantörer visar upp produkter och presenterar tjänster för lokala hantverkare och yrkeskunniga i branschen.

Flera fördelar med platsen
Den nya anläggningen är tre gånger så stor som den tidigare och en av de största inom bolaget. Den ligger i ett bättre läge, bara ett par stenkast från Derome Bygg- och industrihandel. Något man ser mycket positivt på.

- Genom att samla verksamheterna närmare varandra kan våra kunder enkelt ta del av vårt unika helhetserbjudande. Vi har redan fått positiva signaler från våra kunder och vi vet att det kommer att skapa goda synergier mellan våra bolag, förklarar Isak Gillgren, vd på Derome Maskinuthyrning.

Offensiv tillväxtstrategi
Derome Maskinuthyrning startade sin första verksamhet för drygt två år sedan med en depå i Göteborg och har sedan vuxit i snabb takt. Idag finns 13 depåer i södra och västra Sverige. Det senaste året har den totala omsättningen ökat från 120 till strax över 250 miljoner. Och lokalt i Landskrona hoppas man nu, med den nya depåns förutsättningar, att kunna ta marknadsandelar.

- Vi vill utmana branschen. Trots ett tufft marknadsläge ser vi en stor potential i Landskrona. Här finns det goda förutsättningar att växa på sikt. Vi ska jobba för att förenkla våra kunders vardag och dubbla omsättning på orten till 2025, avslutar Isak Gillgren.Om Derome

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling med drivkraften och viljan att göra saker bättre. Entreprenörsandan som driver oss idag har funnits med sedan starten för över 75 år sedan. Vi har ett brett och unikt erbjudande med allt från trä-, bygg-, järn- och industrivaror till färdiga hus och bostadsområden. År 2022 var vi 2800 medarbetare med en omsättning på cirka 11 miljarder.


Kontaktpersoner

Isak Gillgren
VD
Isak Gillgren
Derome Maskinuthyrning

Relaterad media