2020-03-25 06:00Pressmeddelande

Derome expanderar mer – slår upp portarna i Karlskrona

Sveriges största familjeägda träindustri fortsätter att växa och nu öppnar de sin 45:e byggvaruanläggning. Nu är det Blekinge och i Karlskrona som gäller.

Derome fortsätter sin satsning på förtätningen av sina byggvaruanläggningar. Med den fjärde anläggningen i Blekinge har yrkeskunderna aldrig långt till Derome.

- Blekinge är en spännande marknad, säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri. Vi har blivit väl mottagna och ser expansionen som en naturlig del i vårt erbjudande till kunderna.

Helt nya lokaler 
Den nya byggvaruanläggningen ligger i industriområdet Torskors, som är en knutpunkt för flera orter i regionen. Derome har byggt en helt ny byggnad och placeringen precis invid E22:an gynnar logistiken som är oerhört viktig för yrkeskunderna.

- Vi har ett brett sortiment, säger Henrik Brander, platschef Derome Karlskrona. Vår personal har varit i branschen i många år och kompetensen är skyhög. Vårt totalerbjudande kommer gynna byggarna i Blekinge.

Fjärde anläggningen i Blekinge
Derome har som strategi att yrkeskunden aldrig ska ha längre än 20 minuter till en Derome-anläggning. Detta uppfylls verkligen i Blekinge. Med anläggningar i Ronneby, Karlshamn, Sölvesborg och nu Karlskrona börjar Derome bli heltäckande.

- Vi har offensiva expansionsplaner som vi räknar med att hålla, säger Johan Winroth. Vi har expanderat in i flera nya regioner och vi ser att kunderna uppskattar vårt erbjudande. Det kommer de att göra även om det skulle bli tuffare tider.

Derome i Karlskrona öppnade i måndags, den 23 mars. Om Derome

Derome är idag Sveriges största familjeägda träindustri, det har vi blivit genom att hela tiden tillgodose kundernas behov. Vi har sex affärsområden, som samtliga bedriver utveckling och utmanar rådande normer. Vi verkar inom hela kedjan från skog till färdigt hus och har genom våra affärsområden en unik bredd av spetskompetens. Idag är vi 2300 medarbetare och beräknas omsätta 8,5 miljarder kronor under 2020.